Dit bieden wij!

Een app die bijdraagt aan een fijne kampeerbeleving

Het checken op beschikbaarheid, de mogelijkheid om direct online te reserveren en te betalen en je eigen kampeerprofiel, maakt CamperLink uniek. Op de bonnefooi rondtrekken is fantastisch, maar het is ook prettig om je verzekerd te weten van een plekje. CamperLink geeft een duidelijk overzicht van beschikbare locaties die direct online te reserveren zijn. De keuze is aan jou. Dus: vrijheid met zekerheid geeft blijheid.
Beschikbaarheid checken
Veilig online betalen
Kampeerprofiel
Duurzaam camperen
Altijd handig!

Beschikbaarheid checken

Op het CamperLink platform kan je gemakkelijk de actuele beschikbaarheid van een camperplaats checken. Na het invullen van de data en je eventuele wensen vraag je een plek aan. Bij goedkeuring ontvang je een bevestiging en kun je meteen een online betaling doen. Wel zo handig. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om op locatie af te rekenen.

Het nieuwe normaal toch?

Veilig en eenvoudig online betalen

Met CamperLink kun je gebruik maken van de online betaalmogelijkheid. Online betalen wordt steeds meer het 'nieuwe normaal'. Het is gemakkelijk en veilig. Zeker in deze tijd met het Coronavirus kan op veel plekken enkel nog contactloos worden betaald en is het niet meer mogelijk met contant geld af te rekenen.

Snel je plekje aanvragen met 1 profiel!

Kampeerprofiel

Met jouw kampeerprofiel kun je gemakkelijk met 2 drukken op de knop een plek reserveren bij een aangesloten camperplaats. Uniek! In een mooi overzicht vind je de status van je lopende aanvraag en van je bevestigde reserveringen. Ook kun je de eerder door jou bezochte camperplaatsen terugvinden. Handig voor als je nog eens terug wilt naar dat ene mooie plekje!

Goed voor onze planeet en voor jouw portemonnee!

Slim en duurzaam camperen

Lekker op de bonnefooi is leuk, avontuurlijk en voor velen het echte camperen. Maar soms is het fijn dat je verzekerd bent van een plekje. Je kunt met je kampeerprofiel gemakkelijk een plek aanvragen. Hierdoor maak je geen onnodige kilometers meer en is de locatie op de hoogte van je komst. Zo doe je mee aan een milieuverantwoorde manier van camperen. Dat geeft rust, is beter voor de natuur en het scheelt in je portemonnee!

Wij maken het makkelijker

Klaar voor jouw volgende avontuur?

Toch nog een vraag?

Stel deze gerust, we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Beschikbaarheid checken
Veilig online betalen
Kampeerprofiel
Duurzaam camperen